majatalo.org hahmologo

     
EtusivuKeskustelutRoolipelitLiveroolipelitStrategiapelitMuu materiaaliLinkitWeb kortitFaq

Vanhennus

Vanhennus on yksi tehokkaimmista keinoista muuttaa ulkonäköään, eikä sen tekeminen ole loppujen lopuksi kovinkaan vaikeaa. Toki ammattimaiset maskeeraajat saavat hyvillä välineillään ja aineillaan aikaiseksi vieläkin parempaa jälkeä, mutta jokainen tämän oppaan lukija pääsee oppaan lopussa olevien kuvien mukaiseen lopputulokseen pienen harjoittelun jälkeen.

Tarvitset:
valkoista ihomaalia
harmaata ihomaalia
ruskeaa ihomaalia
ohuen pensselin
meikkisienen

1. Aloita pesemällä kasvosi ja levittämällä niihin kosteusvoidetta. Näin kasvosi säilyttävät kosteustasapainonsa, vaikka niiden päällä onkin maalia.

2. Kurtistele ja rypistele otsaasi, silmiäsi, suutasi, jotta saat selville, miten rypyt tulevat luontaisesti sinun kasvoihisi. Vedä ryppyjen kohdalle ohuella pensselillä ruskeat viivat, kuten oheisessa kuvassa on tehty. Tässä vaiheessa rypyt voivat hyvin olla epätasaisia ja hieman sotkuisia. Niiden loppullinen muoto määräytyy kasvojen värjäämisvaiheessa, johon siirrymme seuraavaksi

3. Kasta meikkisieni veteen, mutta purista suurin osa vedestä pois. Levitä kasvoillesi ohut kerros valkoista maalia. Peitä myös maalamasi rypyt, jotta niistä tulee harmahtavia. Maalikerroksen pitäisi olla niin verran ohut, että oma ihonvärisi kuultaa vielä hieman läpi. Mitä vähemmän käytät vettä, sitä tasaisempaa jälkeä saat aikaiseksi. Toisin kuin oheisissa kuvissa, muista varsinaista maskia tehdessäsi värjätä myös kaula, korvat ja puvun kaula-aukkoa hieman suurempi alue.

4.Voit varovasti korostaa ihon matalia ja korkeita kohtia. Levitä leukaasi, nenän päälle, otsaan, ryppyjen väliin syntyneiden silmäpussien ja poskiluiden päälle hieman paksumpi kerros valkoista maalia. Levitä harmaata maalia poskiluun alle, nenän varsiin ja leukaan. Harjoittele tätä osuutta ennen oikeaa meikkiä, sillä varjostuksista tulee helposti liian tummat.

5. Värjää kulmakarvat ja ripset valkoisiksi.Värjää myös hiuksiisi harmahtava sävy. Hyvän ja helposti poislähtevän tuloksen saat tavallisella ihomaalilla, jonka harjaat hiuksiisi.

6. Voit tehdä myös käsistasi luisevammat korostamalla rystysiä ja muita korkeampia kohtia ja sutimalla syvänteisiin ja sormien reunoille tummempaa väriä.


Enkuli