majatalo.org hahmologo

     
EtusivuKeskustelutRoolipelitLiveroolipelitStrategiapelitMuu materiaaliLinkitWeb kortitFaq

FAQ

Mikä tämä sivusto on?
Kiukkuisen Oravan majatalo on pääasiallisesti liveroolipelaajille ja roolipelaajille suunnattu keskuteluun painottuva sivusto. Sivustomme pyrkii tarjoamaan materiaalia myös strategiapelien ja fantasiakirjallisuuden harrastajille. Selailemalla sivuston eri osiota löydät useita alan artikkeleita, joita käyttäjämme ovat kirjoittaneet.

Kuka tätä sivustoa ylläpitää?
Sivuston ylläpitäjinä toimii joukko aktiivisia alan harrastajia. Sivuston ensisijaiseen ylläpitäjään saat yhteyden kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen anne.hautakangas(at)majatalo.org.

Miksi oppaassanne x on tämä virhe?
Vaikka ylläpito harrastaakin aktiivisesti sekä liveroolipelejä että roolipelejä, on mahdotonta olla perillä kaikesta. Käymme toki artikkelit ja oppaat päälisin puolin läpi, mutta on hyvin mahdollista, että niihin on eksynyt virheitä. Toivomme, että kertoisitte meille havaitsemistanne virheistä, jotta ne voidaan korjata.

Miksi täällä ei ole ....?
Jos sivuilta mielestäsi puuttuu jotain, niin kerro siitä meille. Kaikkea emme pysty toteuttamaan, mutta otamme mielellämme ideoita vastaan. Ideoita voi lähettää osoitteeseen majatalo(at)majatalo.org

Mitä eroa on rekisteröityneellä käyttäjällä ja rekisteröitymättömällä käyttäjällä?
Rekisteröitynyt käyttäjä voi äänestää sivustoa koskevissa asioissa ja pystyy kirjoittamaan keskusteluforumille. Rekisteröitymätön käyttäjä voi vain lukea keskusteluita.

Mikä on kiukkuinen orava?
Kiukkuinen Orava on majatalomme nimi, mutta alkuperäinen kiukkuinen orava piileskelee täällä.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit kysyä kysymyksesi ylläpidolta majatalo(at)majatalo.org